Hier vind je de leukste voorleesboeken.

 

Zaklampboeken

Het is tegenwoordig vrij lastig om kinderen weg te rukken van hun iPads en andere elektronische afleidingen, vooral als het alternatief een ‘saai’ prentenboek is. Met zaklampboeken is er echter een slimme manier bedacht om lezen interactiever te maken, dan slechts alleen de pagina’s om te slaan. In een zaklampboek heeft elke illustratie namelijk geheime onzichtbare elementen die alleen zichtbaar worden met behulp van een zaklamp. Hiermee houd je elk kind geboeid en nog belangrijker: je leert een kind leesvreugde ontwikkelen. 

Niet meer bang voor het donker 

Is jouw kind, neefje of nichtje bang voor het donker of wil je het leesgedrag stimuleren? Dan zijn zaklampboeken hier de ideale oplossing voor! Boeken lezen in het donker heeft namelijk een beetje zijn wonder verloren, door de opkomst van tablets. Echter door zaklampboeken te lezen worden kinderen weer op een leuke manier geprikkeld om te lezen. Er is namelijk niks meer spannend dan boekjes lezen in het donker! Als je een kind hebt dat bang is in het donker, is dit een effectieve manier om hun bedtijd minder eng te maken. Dit komt omdat de illustraties in onze zaklampboeken schaduwen maken en hierdoor het onbekende eigenlijk best leuk lijkt.  

Leuk voor kamperen 

Boeken zijn misschien niet het meest top of mind als je gaat kamperen, maar dat zouden ze wél moeten zijn. We weten namelijk dat zaklampen een must zijn voor kampeerders. En zéker voor kampeerders met kinderen. Zaklampboeken zijn namelijk ideaal om kinderen te vermaken tijdens het kamperen. Door achter elke kleurrijke pagina een zaklamp te laten schijnen, verschijnen verborgen afbeeldingen in het zaklampboekje. Zaklampboeken zullen een familiecampingtraditie creëren waar je elk jaar weer naar uit zult kijken!   

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel