Kraamkado met bedrijfslogo / verenigingslogo.


Voor uw medewerkers, clubleden, collega's of zakenrelaties is gezinsuitbreiding een hele bijzondere en emotionele ervaring. De eerste weken na de geboorte van een kindje zijn het meest speciaal en het is leuk als er direct gereageerd wordt vanuit uw bedrijf / vereniging.

Kadootjes Enzo voorziet vele bedrijven van luiertaarten! Wij maken vaak een luiertaart naar wens of voor een bepaald budget.

Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u met alle collega`s een bepaald bedrag heeft verzameld.


Met een kraamkado van Kadootjes Enzo kunt u op korte termijn en op een originele manier uw betrokkenheid tonen, zonder dat u daarmee veel kostbare tijd kwijt bent.

Wij bezorgen de luiertaarten bij de werknemers thuis, incl. een felicitatietekst van alle collega's!  Wanneer uw collega met zwangerschapsverlof gaat, kunnen wij uiteraard ook de luiertaart bij uw bedrijf bezorgen.


Wilt u uw kraamkado voorzien met het logo van uw bedrijf of vereniging en eventueel met de naam van het kindje? Dat is zeker mogelijk bij Kadootjes Enzo.


Vraag per email naar de mogelijkheden. Stuurt u ons dan wel uw logo mee, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.  Wij zullen u binnen 12 uur de mogelijkheden laten weten.

Uiteraard kunt u als bedrijf / vereniging ook een luiertaart uit ons standaard assortiment bestellen.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel