Bedank je personeel met een uniek kerstgeschenk

Kerst is de gelegenheid om je personeel te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Beloon je personeel met een persoonlijk en uniek kerstcadeau.

Voor veel medewerkers is een kerstpakket of een kerstcadeau belangrijk. Het geeft aan dat de werkgever hun inzet waardeert en het de moeite waard vindt om het personeel daarvoor te belonen. Uit onze ervaring blijkt dat veel medewerkers vooral het gebaar enorm waarderen. Het hoeft dus niet eens heel groot of duur te zijn, als de werkgever maar waardering uitspreekt.

Bij Kadootjes Enzo vind je de leukste kerstcadeaus en oudejaarsgeschenken om jouw personeel of zakenrelatie`s mee te verrassen. Vele kerstcadeau`s en oudejaarsgeschenken kunnen worden voorzien met een persoonlijke boodschap aan je personeel.

 

🎄 Wilt u ook een orgineel kerstemmer voor uw medewerkers? 🎄 

Deze emmer is de basis voor uw eigen samengestelde kerstpakket. U kunt de emmer zelf vullen met leuke items of lekkers voor uw medewerkers. U kunt dit zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. 

De emmer is eventueel te personaliseren of te bestellen met een tekst naar keuze. 

Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Stuur dan een mail naar: info@kadootjesenzo.nl of neem een kijkje op onze website: https://www.kadootjesenzo.nl

 

❗️ Wacht niet te lang met bestellen ivm de drukte voor de feestdagen.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel