Bedenktijd / Retourneren.

Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen mag u de producten met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

U hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kadootjesenzo.nl. U dient in ieder geval uw volledige naam en factuur/ordernummer te vermelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. 

Uitgezonderd wanneer u een speciaal voor u gepersonaliseerd artikel heeft besteld.
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Annuleren

Een bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd. Uitgezonderd wanneer u een speciaal voor u gepersonaliseerd artikel heeft besteld of wanneer uw bestelling al is verstuurd.
Wij zijn dan genoodzaakt de kosten voor dit artikel aan u door te berekenen.
Wenst u uw bestelling te annuleren dan verzoeken wij u daartoe een e-mail te sturen aan info@kadootjesenzo.nl of via het contactformulier. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

GEGEVENS & RETOURADRES

Kadootjes Enzo
Veenderij 24
9231 ML Surhuisterveen

Telefoonnummer: 06 82071934 

E-mailadres: info@kadootjesenzo.nl

© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel