Herinneringskisten, Geboortekisten of Memorybox

Warme en mooie herinneringen wil je graag je hele leven bij je houden. Die eerste jaren van je kindje, de eerste schooldagen, de zonnige familievakanties, je trouwdag. Maar helaas raken veel herinneringen ook verloren. Een persoonlijke herinneringskist is de perfecte plek om die herinneringen in op te bergen. Dit kan zijn met een foto zijn van elke vakantie, een foto van die eerste schooldag van jouw zoon of dochter, of een ander voorwerp dat deze warme herinneringen weer naar boven brengt. Een herinneringskist (met foto/tekst)  zorgt dat de waardevolste herinneringen voor altijd bij je zullen blijven. Je kunt deze houten herinneringskisten (met foto/tekt)  kopen voor jezelf, maar ook voor je kinderen of een ander. Het is voor ieder een prachtig geschenk om te geven of om te krijgen. Super leuk als kraamcadeau zodat meteen alle ‘eerste’ spulletjes in de geboortekist bewaard kunnen worden.

De Herinneringskisten, Geboortekisten of Memoryboxes ( Net hoe je ze wilt noemen ;) ) zijn te verkrijgen in 3 maten.

We hebben een Kleine kist welke 30x20x13 cm is, een Medium kist welke 40x30x13 cm is en een Grote kist welke 40x30x23 cm is.

Alle 3 formaten kisten hebben uitsparingen aan de zijkanten als handvat, een klepdeksel met scharnieren en kunnen op veel manieren gepersonaliseerd worden.

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel