Geboortebord voor in de tuin

Vier de geboorte van jouw baby met een origineel geboortebord voor in de tuin!

Wanneer je kind geboren is, dan wil je dat iedereen dit te weten komt. Een geboortebord is dé geboorteversiering bij uitstek voor buiten in je tuin om de geboorte van een jongen of een meisje kenbaar te maken.

Bij  Kadootjes Enzo verhuren wij geboorteborden om te laten weten dat er een baby geboren is. Inclusief grondpaal en naamvermelding op het bord! Wij maken een gratis naambordje van het kindje op de borden. Het naambordje mag je na de huur houden.

Reserveren:

Wil je een geboortebord reserveren? Bestel hem en geef je uitgerekende datum door. De geboorteborden worden twee weken voor de uitgerekende datum tot twee weken na de uitgerekende datum gereserveerd. De verhuurkosten gaan in vanaf het moment dat het geboortebord wordt opgehaald. Na afloop van de huurperiode brengt de huurder het gehuurde geboortebord terug bij Kadootjes Enzo in Surhuisterveen.

Het gereserveerde geboortebord kan na overleg binnen 24 uur bij ons worden opgehaald. Verzenden niet mogelijk!

Geboortebord gelijk nodig, bel of mail dan kijken we welke we nog op voorraad hebben. Tijdens de huurperiode kan eventueel de huurperiode verlengd worden.(Indien het geboortebord niet reeds verhuurd is).

Met een uniek en origineel geboortebord zal het iedereen gelijk opvallen dat er een kindje is geboren!

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel