Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die een stap willen zetten naar een schonere wereld, een groener morgen. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben wij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Ons doel is om het gebruik van plastic (shampoo) flessen te minderen.

  • Al 100.000+ huishoudens douchen plasticvrij 
  • Een Shampoo Bar vervangt 3 plastic shampoo flessen 
  • Samen zorgen we voor minder plastic

Visie

De visie van Shampoo Bars is het reduceren van plastic mogelijk maken voor iedereen en de mogelijkheid bieden voor een milieubewuste en duurzame douche-ervaring. Minder plastic verbruik en meer bewustwording van de voetdruk die wij achterlaten. Ons doel is om het gebruik van plastic volledig te vervangen voor duurzame alternatieven zoals een Shampoo Bar. 

Missie

Met dit doel voor ogen hebben wij de stap gezet om duurzame plastic vervangende cosmetica alternatieven mogelijk te maken voor iedereen. Wij willen plasticvrij douchen cultiveren door een betaalbaar alternatief aan te bieden voor plastic flessen in de badkamer. Denk aan shampoo, conditioner en douchegel flessen. Met de stap naar eigen productie hebben wij de mogelijkheid om een opschaalbaar en lokaal product aan te bieden waardoor steeds meer mensen de stap kunnen zetten naar een groener morgen.

Al onze Bars worden handgemaakt in Nederland. Omdat we zelf ontwikkelen en produceren kunnen we achter onze ingrediënten staan en hebben we controle over de toevoer van onze grondstoffen en ingrediënten. Zo weten we precies wat er in onze producten gaat en is de kans op verspilling minimaal.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel