RUSTIK LYS KAARSEN

Rustik Lys is in 1995 begonnen als één van de eerste in Nederland met de verkoop van rustieke kaarsen. Zij zijn begonnen met een kleine kaarsen/cadeauwinkel en zijn uitgegroeid tot een groothandel. Al die tijd (en nog steeds) hebben kaarsen het vlammend hart van het bedrijf gevormd.

Kaarslicht, het brengt licht, warmte en een flinke dosis sfeer. Wij ontdekten deze prachtige Rustik Lys cadeau dinerkaarsen. Deze stoere kaarsen brengen sfeer, zélfs als het vlammetje niet brandt!

Deze cadeau dinerkaars van RUSTIK LYS wordt op eerlijke en ambachtelijke wijze, deels met de hand, vervaardigd. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste grondstoffen. Alle gebruikte grondstoffen (paraffine, lonten en pigmenten) zijn afkomstig van Europese bodem. De fabricagemethode van deze rustieke dinerkaars voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen voor mens én milieu.

Een warme kleuren van de Rustik Lys kaarsen brengen sfeer in ieder interieur. Rustik Lys cadeau dinerkaars heeft een diameter van 2,1 centimeter, is 12 centimeter lang en wordt geleverd in een setje van 6 stuks. Een leuk cadeautje (voor jezelf!).

De dinerkaars heeft een brandtijd van maar liefst 5 uur. Wil je optimaal genieten van jouw dinerkaars? Dan verwijzen wij jou graag naar de Brandinstructies kaarsen Rustik Lys.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel