Relatiegeschenken met logo

Voor de klant, relatie, of medewerker
Jij kunt je klanten, relaties en medewerkers extra verwennen door een relatiegeschenk met logo aan te bieden die Kadootjes Enzo in het assortiment heeft.
Natuurlijk kun je alles voorzien van jouw specifieke logo, slogan, huisstijl of boodschap. Hiermee geef je aan de klant, relatie of medewerker juist iets persoonlijks.

                                   

Kraamkado met bedrijfslogo / verenigingslogo.
Voor uw medewerkers, clubleden, collega's of zakenrelaties is gezinsuitbreiding een hele bijzondere en emotionele ervaring. De eerste weken na de geboorte van een kindje zijn het meest speciaal en het is leuk als er direct gereageerd wordt vanuit uw bedrijf / vereniging. Kadootjes Enzo voorziet vele bedrijven van luiertaarten! Wij maken vaak een luiertaart naar wens of voor een bepaald budget. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u met alle collega`s een bepaald bedrag heeft verzameld.
Met een kraamkado van Kadootjes Enzo kunt u op korte termijn en op een originele manier uw betrokkenheid tonen, zonder dat u daarmee veel kostbare tijd kwijt bent. Wij bezorgen de luiertaarten bij de werknemers thuis, incl. een felicitatietekst van alle collega's!  Wanneer uw collega met zwangerschapsverlof gaat, kunnen wij uiteraard ook de luiertaart bij uw bedrijf bezorgen.
Wilt u uw kraamkado voorzien met het logo van uw bedrijf of vereniging en eventueel met de naam van het kindje? Dat is zeker mogelijk bij Kadootjes Enzo.
Vraag per email naar de mogelijkheden. Stuurt u ons dan wel uw logo mee, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.  Wij zullen u binnen 12 uur de mogelijkheden laten weten. Uiteraard kunt u als bedrijf ook een luiertaart uit ons standaard assortiment bestellen. 

                                                        

Kleding met bedrijfslogo / verenigingslogo.

Personaliseer een t-shirt met uw eigen (bedrijfs,- verenigings) naam of tekst en eventueel een afbeelding.
Laat ze drukken met uw eigen ontwerp en kies uit verschillende kleuren en pasvormen. Leuk voor als uw bedrijf binnenkort op de beurs staat, bedrijfs of verenigings uitje of als u uw vereniging op de kaart wilt zetten.
Met onze kwalitatieve kleding wordt u opgemerkt!

Wilt u meerder shirts bestellen, vraag dan een offerte aan via de mail.      

                                

Ook voor andere feestelijke gebeurtenissen kunnen wij een pakket samenstellen.
Denk hierbij aan een huwelijk, jubileum of kerstpakket


Voor meer informatie kunt u ons altijd vrijblijvend een email sturen of bellen naar 0682071934

Relatie-, en kraamgeschenken met logo.  Jouw logo, ons cadeau!           

VEILIG & VERTROUWD

  • Persoonlijk contact
  • Handgemaakte & persoonlijke producten
  • Met liefde en speciaal voor jou gemaakt
  • Maatwerk mogelijk
  • Unieke naamcadeau`s 

VERZENDEN & BETALEN

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

© 2018 - 2022 Kadootjes Enzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel