Voor uw medewerkers, collega's of zakenrelaties is gezinsuitbreiding een hele bijzondere en emotionele ervaring. De eerste weken na de geboorte van een baby zijn het meest speciaal en het is leuk als er direct gereageerd wordt vanuit uw bedrijf.

Met een kraamkado van Kadootjes Enzo kunt u binnen enkele minuten op een unieke en originele manier uw betrokkenheid tonen.

Diverse kraamkado's
U kunt kiezen uit verschillende kant en klare kraammanden of (gepersonaliseerde) kado's in verschillende prijsklassen. U kunt ook zelf een kraammand samenstellen. Het gehele kraampakket wordt dan door ons gepersonaliseerd en opgestuurd naar uw relatie / medewerker.
Tevens is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. Zo kunt u aangeven wat uw wensen zijn, die wij dan later kunnen verwerken bij een (vervolg)bestelling.

Kraamkado voor bedrijven met bedrijfslogo
Wilt u uw kraamkado voorzien met het logo van uw bedrijf en eventueel met de naam van de pasgeborene? Dat is zeker mogelijk bij Kadootjes Enzo.
Vraag per email naar de mogelijkheden. Stuurt u ons dan wel uw logo mee, dan kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
Wij zullen u zo spoedig mogelijk de mogelijkheden laten weten.

Wij pakken het kado feestelijk in en voegen uw persoonlijke felicitatie op een (gratis) wenskaart toe. Wij kunnen het kado rechtstreeks naar de geadresseerde versturen.

Hoe besteld u een kraamkado voor uw bedrijf?
U kiest uw gewenste kraamkado op onze site. Indien u er een kaartje bij wilt voegen kunt u dit tijdens het bestellen aangeven bij opmerkingen. Daarna kiest u bij betaalmogelijkheden uw gewenste keuze. U kunt ervoor kiezen het bedrag gelijk over te maken via iDEAL of u kiest ervoor om vooraf over te maken. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt en wij het bedrag op onze rekening hebben staan, maken wij uw bestelling in orde.

Nadat u de bestelling definitief geplaatst heeft ontvangt u een orderbevestiging per email met hierin uw factuur. Wij maken daarna gelijk uw bestelling in orde en verzenden deze naar het door u gewenste adres.
Na verzending ontvangt u van ons per e-mail een verzendbevestiging met de track & trace code van uw bestelling indien deze als pakketpost is verzonden.

Diverse kado`s met logo

• Mok met bedrijfslogo - Leuk als cadeau, mok versierd met een foto en leuke tekst voor een gelegenheid (bv jubileum) of als relatiegeschenk met een opdruk van uw bedrijfslogo.
Wilt u meerder mokken bestellen vraag dan een offerte aan via de mail.
• Ook voor andere feestelijke gebeurtenissen kunnen wij een pakket samenstellen.
Denk hierbij aan een huwelijk of jubileum.

Voor meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen naar 0682071934

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sociale media

          

Over Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo maakt originele naamkado`s, kraamkado`s en persoonlijke kado`s. Voor iedere gelegenheid … geboorte, verjaardag, jubileum, trouwen etc…Daarnaast hebben we nog een assortiment standaard artikelen. Wij bieden een goede service, snelle levering en kwaliteit.
Ook bent u als bedrijf bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw (kraam) kado, relatiegeschenk of een kado voor andere feestelijke gebeurtenissen voorzien met het logo van uw bedrijf. Tevens heeft u als bedrijf de mogelijkheid om op factuur te betalen.

 

Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo
Veenderij 24
9231 ML Surhuisterveen
(T) 06 82071934
(E) info@kadootjesenzo.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze cookies kun je niet eten, maar ze zorgen wel dat de website goed functioneert!