De WubbaNub, de knuffel die er voor zorgt dat je als ouder ook beter slaapt!

  22/02/2017     Reacties (0)

Je kent het vast wel, je wordt `snachts wakker omdat je kleintje aan het huilen is. Je partner zegt “jij bent aan de beurt, ik ben net al geweest ..”. Nog half in slaap ga je naar de babykamer richting je heftig snikkend kleintje, op zoek naar die speen.. die moet natuurlijk zo snel mogelijk gevonden worden! En dan begint die koortsachtige zoektocht, waar is dat kreng toch gebleven?  Onder de dekens? Uit bed gevallen? Of toch ergens in die slaapzak? En ineens heb je hem! Gelukkig! Weer rust, stilte en een tevreden kind. Zo, en nu zelf snel naar bed en proberen verder te slapen … Ik denk dat elke ouder met een speenkindje dit wel herkent. Daarom hebben wij de WubbaNub toegevoegd aan onze collectie. Met de WubbaNub hoef je nooit meer te zoeken naar de speen van je baby! De Wubbanub is een...

Lees meer

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sociale media

          

Over Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo maakt originele naamkado`s, kraamkado`s en persoonlijke kado`s. Voor iedere gelegenheid … geboorte, verjaardag, jubileum, trouwen etc…Daarnaast hebben we nog een assortiment standaard artikelen. Wij bieden een goede service, snelle levering en kwaliteit.
Ook bent u als bedrijf bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw (kraam) kado, relatiegeschenk of een kado voor andere feestelijke gebeurtenissen voorzien met het logo van uw bedrijf. Tevens heeft u als bedrijf de mogelijkheid om op factuur te betalen.

 

Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo
Veenderij 24
9231 ML Surhuisterveen
(T) 06 82071934
(E) info@kadootjesenzo.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze cookies kun je niet eten, maar ze zorgen wel dat de website goed functioneert!