Babynestje

Als je baby in de buik zit heeft het een heerlijk geborgen gevoel. Na de geboorte moet het dan in 1 keer in een groot leeg bedje liggen. Dit voelt natuurlijk niet heel veilig. De warme veilige babynestjes geven je baby een  (kleine) omgeving, wat rust en veiligheid creeërt.  Het nestje voelt voor de kleine net zo klein en smal en geborgen als in de baarmoeder.

Gebruik het de eerste paar maanden bij je in bed, in de wieg of in het ledikant. Zo leert het kindje ook direct beter slapen in zijn eigen bedje. Of neem het mee op reis, naar visite of in de kinderwagen zodat het kindje altijd dat vertrouwde gevoel behoudt van thuis.

Het nestje is te gebruiken vanaf de eerste dagen to ca 4-6 maanden even afhankelijk van de grootte van je baby.

 
Bezig met laden...

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Sociale media

          

Over Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo maakt originele naamkado`s, kraamkado`s en persoonlijke kado`s. Voor iedere gelegenheid … geboorte, verjaardag, jubileum, trouwen etc…Daarnaast hebben we nog een assortiment standaard artikelen. Wij bieden een goede service, snelle levering en kwaliteit.
Ook bent u als bedrijf bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw (kraam) kado, relatiegeschenk of een kado voor andere feestelijke gebeurtenissen voorzien met het logo van uw bedrijf. Tevens heeft u als bedrijf de mogelijkheid om op factuur te betalen.

 

Kadootjes Enzo

Kadootjes Enzo
Veenderij 24
9231 ML Surhuisterveen
(T) 06 82071934
(E) info@kadootjesenzo.nl

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze cookies kun je niet eten, maar ze zorgen wel dat de website goed functioneert!